Hvor skal jeg bo?

FacebookTwitterStumbleUpon

Rundt en måned siden signerte jeg kontrakt på min første helt egne leilighet! En bitteliten “singelleilighet”  i Oslo er min fra 5. juli.

Det føltes utrolig stort, for jeg har aldri bodd helt alene. Og nå skal jeg faktisk bo HELT alene. Ikke i kollektiv, ikke med samboer, men helt alene. På toppen av det hele, så flytter jeg til Oslo, og å bo i Oslo har vært drømmen så lenge jeg kan huske. Nå skjer det endelig.

Det er utrolig merkelig å tenke på at jeg skal bo helt alene. Jeg bodde alene en måned i fjor sommer, men dette blir annerledes. Jeg har signert leiekontrakt for et helt år, så frem til 31. juli 2017 skal jeg bo i denne leiligheten. Ettersom jeg aldri har bodd alene “på ordentlig” er jeg litt nervøs. Jeg VET jo at jeg klarer meg helt fint på egenhånd, men det blir definitivt et helt nytt kapittel i livet for meg. Det føles ikke som om jeg flyttet ut “på ekte” da jeg flyttet til Bergen, men nå føles det veldig ekte. Og det føles veldig riktig. Med studiekompetansen i baklomma kan jeg endelig flytte helt for meg selv, og til høsten begynne å studere.

Så, her er da altså bilder av hvor jeg skal bo!

binary-5311-8263 binary-5312-8267 binary-5313-8271 binary-5314-8275 binary-5315-8279 binary-5316-8283

 

Som sagt – bittelite, men det er bare mitt.

Så da får jeg pakke litt videre, selv om jeg ligger ekstremt godt an. Håper dere har en fin lørdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *