10

FacebookTwitterStumbleUpon

Jeg tror jeg dør av kjedsomhet snart. De siste fem dagene har egentlig dagene mine utelukkede gått ut på å få dagene til å gå så raskt som mulig. Jeg er ferdig med alle eksamener, det meste jeg skal ha med når jeg flytter om 1,5 uke er pakket ned, jeg har spilt gjennom alle DLC’ene som har kommet ut til Fallout 4, været er for shitty til å egentlig finne på noe ute. I tillegg er typen på ferie, med 7 timer tidsforskjell og har ikke WiFi 90% av dagen.

I utgangspunktet burde jeg nyte det å ha fri, finne på noe gøy, eller sette pris på det å ikke gjøre noe som helst. Men tiden går aldri så sent som når en ønsker at den skal gå raskt. Så jeg er helt ærlig sekunder fra å gå på veggene her. Jeg er bare lei av absolutt alt, så helt ærlig skulle jeg nesten ønske jeg hadde en eksamen å lese til. Bare nesten.

Høydepunktet i det siste er helt klart at jeg endelig er ferdig med eksamenene mine, og jeg nå faktisk har studiekompetanse! Det å ha klart å gjennomføre det å ta hele VG3 som privatist har gitt meg enorm mestringsfølelse. Jeg var på oppfølgingsmøte med saksbehandleren min i går, og snakket med en rådgiver på skolen tidligere i uka i forbindelse med utsendelse av vitnemål, og begge var utrolig imponert over at jeg klarte å ta VG3 helt på egenhånd og hjemmefra. Det føles bra å bli verdsatt for den type ting. Ikke de “vanlige” komplimentene som går på utseende (men som selvsagt er utrolig hyggelige å få likevel), men å få kompliment som går på intelligens, arbeidsmoral og pågangsmot. De komplimentene betyr liksom mye mer. Det siste året har vært utrolig stressende, og jeg har hatt umenneskelig mye å gjøre, så at det blir anerkjent føles utrolig godt.

Så, jeg får vel bare gjøre det samme som jeg har gjort de siste dagene – lese, se på serier, åpne en øl litt senere, og vente på at dagen går forbi… Og kanskje finne noe mer å pakke. “Dessverre” er jeg mer en ajour med pakking, haha. Tidenes luksusproblem.

IMG_0548

Bildet er fra i går. 11 er litt tidlig å åpne en øl med mindre jeg er på ferie i utlandet, eller spiser lunch ute, haha.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *